מגלגל סושי

  • 57.00
    99.00
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
מגלגל סושי עלי גפן וממולאים,
אוהבים סושי? אוכלים סושי במסעדות ותמיד רציתם לדעת איך להכין?
תמיד הסתבכתם בגלגול הסושי?
אז קבלו פתרון מושלם
מכשיר להכנת סושי ביתי ,לגלגול מושלם!

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    זמן אספקה משוער הינו 21 ימי עסקים (ייתכן ויגיע לפני כן) מרגע הטיפול בהזמנה ושילוחה.
    כל הנתונים המפורסמים הינם נתוני הספק/יצרן בלבד. המכירה בכפוף לתקנון בית העסק שלנו.
    אין האתר אחראי לכל עיכוב שאינו בשליטתו ואיחור באספקה לא יהווה עילה לביטול העיסקה ע"י הרוכש.
מגלגל סושי עלי גפן וממולאים,
אוהבים סושי? אוכלים סושי במסעדות ותמיד רציתם לדעת איך להכין?
תמיד הסתבכתם בגלגול הסושי?
אז קבלו פתרון מושלם
מכשיר להכנת סושי ביתי ,לגלגול מושלם!

הפעם עשינו לכם את העבודה עד הסוף הבאנו לכם מתכון מנצח להכנת סושי מושלם בעזרת מגלגל הסושי הביתי...

מתכון בסיסי לאורז סושי:
חומרים
1/3 1 כוסות אורז עגול
3/4 1 כוסות מים
4 כפות חומץ אורז יפני
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
מניחים את האורז במסננת, ושוטפים במים קרים עד שהמים הניגרים נראים נקיים ולא עכורים.
מעבירים את האורז לסיר ומוסיפים את המים. משאירים את האורז במים למשך חצי שעה לפני הבישול. לאחר חצי שעה, מבשלים על אש בינונית ומביאה לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים, וממשיכים לבשל עוד רבע שעה. מסירים את הסיר מהאש ומשאירים מכוסה כרבע שעה.
מערבבים במחבת את החומץ, הסוכר והמלח. בוחשים ברציפות על אש קטנה עד שהסוכר נמס, ונמנעים מלהגיע לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים.
מעבירים את האורז החם לקערה. מפרקים את הגושים ומפרידים את גרגרי האורז. לתוך הסיר יוצקים בהדרגה את תערובת החומץ, ובוחשים כך שהחומץ ייספג באורז. היזהרו שלא להרטיב את האורז יתר על המידה. עד זמן השימוש באורז רצוי להניח על הקערה מטלית נקייה, ולשמור אותו בטמפרטורת החדר.

בתיאבון...

LIKE - לקנות בארץ ולהרגיש בחו"ל !
רוצים להזמין מוצרים מחו"ל ולא יודעים איך ?
לא יודעים את השפה באתרים שמצאתם ?
חשבתם שמצאתם את האתר הכי זול ?
מפחדים לתת את מספר כרטיס האשראי באתרים זרים ולא מוכרים ?
עכשיו אפשר ב- LIKE אחד לקנות בארץ ולהרגיש בחו"ל.
x

#{title}

#{text}

#{price}